Xlinesoft – solutia ingenioasa de realizare website-uri profesionale
23 februarie 2015
CORBEANCA LIGHT – vile de lux pe malul lacului – Ostratu
15 decembrie 2015

Externalizare servicii IT – costuri, eficienta – pro si contra

Crearea si intretinerea site-ului de prezentare al companiei sau o retea de magazine online prin care sa vinzi produsele si serviciile pe care le oferi, reprezinta o necesitate absoluta pentru orice business care se respecta si doreste o dezvoltare in comertul online modern.

Exista doua cai principale prin care poti gestiona activitatile de mentenanta si dezvoltare de solutii online pentru afacerea ta:

1. Mentinerea propriului departament de IT care sa asigure toate functionalitatile si dezvoltarile necesare afacerii pentru mediul online. Desi este solutia cea mai sigura si confortabila, reprezinta un efort financiar suficient de mare pentru a fi omis de catre orice IMM. Sa platesti luna de luna programatori , specialisti in SEO, profesionisti in marketing online, etc. e o provocare pentru care doar marile companii au buget.

2. Externalizarea serviciilor de mentenanta si promovare online. O solutie inteleapta este managementul proiectelor online de catre companii specializate, web developeri si specialisti in SEO si marketing pe internet. De la designul unui site si pana la mecanisme automatizate de stimulare si gestionare a vanzarilor, exista specialisti in domeniu care pot sa faca ca lucrurile sa se intample rapid si eficient. Nu insa fara un buget generos care trebuie alocat, de multe ori de ordinul miilor de euro pentru fiecare site pe care il administrezi.

Exista insa si o a treia alternativa, special creata pentru antreprenorii cu posibilitati bugetare reduse: propriul program de creare si administrare site-uri.

3. Softul de creare website fara cunostinte de programare – exclusiv in Romania prin Xlinesoft.ro. Acum, cu o investitie minima ce reprezinta doar 10-20% din costul realizarii unui site profesional, poti achizitiona licenta celui mai apreciat soft american de creare de site-uri profesionale. Cu o multime de sabloane personalizabile 100%, functionalitati si automatizari incluse – module de email, facturare, etc. – programul adus in Romania de cei de la Xlinesoft.ro este solutia perfecta la un buget accesibil oricui. Iar daca ai de realizat si intretinut mai multe site-uri, costul scade la valori derizorii, comparabile cu doar cateva ore de programare pe care ti le taxeaza acum compania de web development cu care lucrezi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *