Natural Residence Zosima – Proiect Rezidential in zona Pietii Domenii
3 decembrie 2014
Externalizare servicii IT – costuri, eficienta – pro si contra
23 februarie 2015

Xlinesoft – solutia ingenioasa de realizare website-uri profesionale

Comertul online s-a dezvoltat continuu in Romania in ultimii ani, iar pentru fiecare antreprenor roman saltul de la magazinul clasic la unul online a reprezentat o expunere excelenta catre milioane de clienti potentiali din toata tara si din strainatate.

Totusi, investitiile necesare lansarii unei afaceri online functionale sunt de multe ori inaccesibile IMM-urilor. Un website sau un magazin online la cheie, cu automatizarile si functionalitatile necesare unui business modern, costa usor cateva mii de euro.

Acum exista insa solutia perfecta pentru antreprenorii cu bugete mici de dezvoltare pentru mediul online. Franciza romaneasca exclusiva a producatorului american de softuri Xlinesoft propune primul program profesional de realizare site-uri web fara cunostinte de programare.

Lucian Pal, fondatorul Xlinesoft.ro precizeaza ca “piata de webdesign din Romania este fragmentata si volatila. La fiecare developer profesional exista alti zece furnizori de servicii de slaba calitate. Cu programele Xlinesoft poti sa-ti construiesti rapid si simplu un numar nelimitat de site-uri investind doar suma initiala necesara achizitionarii licentei, adica doar o fractiune din costul realizarii unui singur site.”

Compania romaneasca ce prezinta pe Xlinesoft.ro importatorul exclusiv pentru Romania a programelor Xlinesoft USA a reusit sa vanda deja primele sute de licente in doar cateva luni de la lansare. Cu solutii dedicate atat antreprenorilor ce doresc sa-si construiasca un site sau un magazin online fara sa plateasca mii de euro, dar si liber profesionistilor de orice tip, programele de la Xlinesoft prezinta un serviciu extrem de cautat la costuri foarte atractive.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *