Asistentul financiar al bugetului tau

Testat de mii de oameni, folosit de mii de oameni

Cand am folosit prima oara softul de contabilitate personala mi-am zis ca acest produs e vital pentru fiecare roman care se lupta cu efectele crizei, cu puterea mica de cumparare, cu creditele scumpe de la banci, cu veniturile fragile si nesigure. Din fericire, am avut dreptate: doi din trei romani care au testat gratuit programul au decis sa faca o investitie modica si sa cumpere varianta full.

Acum si tu esti la un pas de controlul total asupra destinului banilor tai. Daca vrei venituri mai mari, daca vrei sa intelegi cum poti castiga mai mult, trebuie sa incepi prin a gestiona eficient ceea ce ai azi in portofel.

O lege de bun simt

E valabil in afaceri, e valabil in finante, e valabil in viata de zi cu zi: nu te poti astepta sa devii bogat daca habar n-ai ce se intampla cu banii pe care ii ai acum la dispozitie. E atat de simplu. Nu e o casa de pariuri, nu e cazinou sau amanet – e un soft de finante personale care monitorizeaza si e capabil sa iti organizeze coerent fluxul de venituri si cheltuieli. Cel mai performant si ieftin soft de contabilitate personala disponibil la ora actuala in Romania. Testarea sa e gratuita iar costul licentei se amortizeaza din prima luna.

O experienta personala

Eu castig o suma decenta fara sa ma pot considera bogat; sunt undeva peste medie, ma descurc si reusesc, ca si tine, cu eforturi mai mici sau mai mari, sa-mi satisfac nevoile financiare, in mare. În prima luna de utilizare a softului de contabilitate personala, am descoperit ca fața de ce mi-am bugetat, cheltuisem cu 480 de lei mai mult, bani pe care ii lasam pur si simplu sa se “scurga” din bugetul meu lunar pe nimicuri, pe chestii inutile, despre care in mod normal nici nu-mi aminteam. O data remediata aceasta inconsistenta in bugetul meu lunar, imagineaza-ti ca am reusit sa diminuez “gaura”, cu peste 50% luna viitoare, cu peste 70% peste inca o luna si aproape definitiv peste 3 luni.

Raportata la un an, suma poate atinge, 5.760 de lei! Din a treia luna de utilizare, timp in care am pus deoparte banii economisiti (oricum erau ca o pierdere pana atunci), am inceput sa fac mici investitii – despre care o sa-ti povestesc si tie cu alta ocazie – si am reusit chiar sa imi maresc veniturile lunare. Totul, doar pentru ca am ales sa petrec 5 minute pe zi inregistrandu-mi cheltuielile in acest program securizat care face analize complexe si monitorizeaza ce se intampla cu banii mei.

Un program de libertate financiara

Softul de contabilitate personala e o aplicatie pe care trebuie sa o incerci cu prima ocazie. Ai o luna intreaga la dispozitie sa te bucuri de facilitatile acestui program, gratuit, si sa vezi cu ce te ajuta concret – inainte de a achizitiona licenta de utilizare si de a beneficia de toate facilitatile premium. Mie si altora ca mine, acest program de contabilitate personala, mi-a oferit educatie, inteligenta si libertate financiara. Fara riscuri, fara cheltuieli notabile, fara efort. Ai toate motivele sa il incerci si tu.

Descarca si testeaza gratuit aplicatia Contabilitate personala chiar acum!