De ce nu ar trebui sa-ti asculti niciodata clientii
25 februarie 2012
text alternativ
Fa bani online fara sa cheltuiesti
18 iunie 2012

10 modalitati de a face bani cu blogul tau

Daca vrei sa faci bani din bloguri, atunci vei fi bucuros sa auzi ca nu este asa greu de realizat. Desigur, capitalul de bani pe care il vei avea, depinde cel mai mult de eforturile tale de a realiza un blog extraordinar, de a creste audienta si de a continua noi oportunitati de a face bani, astfel incat sa gasesti cea mai buna cale de a acapara dorintele vizitatorilor pentru blogul tau si de a stabi obiective pe care doresti sa le atingi. Cu aceste lucruri in minte, inspira-te din urmatoarele 10 moduri simple de a incepe sa faci bani din blogul tau:

1) Inscrie-te intr-un program de publicitate

Sunt multe programe de publicitate pentru blogeri cu care te poti asocia. Unul dintre cele mai populare programe de publicitate online si probabil si cea mai usoara modalitate de a-ti seta blogul este Google AdSense, care ofera o varietate de texte pay-per-click, display, si filmulete publicitare, adevarate oportunitati pentru blogeri. Cu putin efort, experiment si optimizare, cu siguranta poti face destui bani cu Google Adsense.

2) Inscrie-te intr-un program de parteneriat pentru publicitate

Sunt multe companii care ofera programe ce iti permit sa te logezi ca un asociat al companiei si sa castigi bani. Amazon Associates este una dintre cele mai populare si una dintre cele mai usoare programe de parteneriat pentru publicitate.

3) Inscrie-te intr-o retea de parteneriat publicitar

Sunt o multime de retele de publicitate afiliate, care leaga agentii de publicitate online cu editori (cum ar fi bloggeri). Commission Junction este una dintre cele mai populare retele in acest domeniu.

4) Vinde-ti spatiul de publicitate direct agentilor de publicitate

Ai oportunitatea de a-ti vinde spatiul de publicitate direct agentilor, doar daca blogul tau are o audienta mare, stabila. Poate fi dificil sa manageriezi si sa faci bani vanzand spatiile de publicitate direct. Din fericire, exista site-uri precum BuySellAds.com, care fac legatura publisherilor (precum bloggerii) cu agenti de publicitate pentru a face vanzarea spatiilor mult mai usoara.

5) Publica postari si review-uri pentru plata

Poti atasa postari pe blogul tau in schimbul unei plati, iar pentru acest lucru exista cateva site-uri care leaga publisheri online (cum ar fi bloggerii), cu companii si persoane fizice care vor ca produsele sau serviciile lor sa fie discutate sau revizuite. Invata cum trebuie facut cat mai bine acest lucru, ca nu cumva sa-ti afectezi negativ traficul blogului.

6) Vinde marfa

Exista anumite site-uri care usureaza munca bloggerilor si ii ajuta sa creeze magazine online, unde poti vinde lucruri uzuale sau stocuri de marfa si astfel sa faci bani. CafePress, Zazzle si Printfection sunt trei dintre cele mai populare site-uri care te pot ajuta sa iti creezi propriul magazin online.

7) Devin-o un blogger profesionist

Daca scri bine si te descurci pe cont propriu, poti lucra de acasa ca si blogger profesionist. Din fericire sunt multe site-uri unde poti gasi locuri de munca bine platite pentru bloggeri. Retine ca plata bloggerilor poate fi foarte variata, deci, asigura-te ca toate oportunitatile si tintele pe care ti le asumi le poti atinge.

8) Alatura-te unei retele de blogging

Exista multe retele de blogging care includ un numar mare de bloguri si bloggeri ce publica sub numele unor mari companii. Multe dintre aceste companii platesc o taxa fixa bloggerilor pe fiecare postare sau cuvant pe care il scriu sau pot primi un procent din veniturile obtinute din publicitate, legate de numarul de vizitatori de pe acea pagina pe care le genereaza postarea ta.

9) Cere donatii

Cu siguranta este putin probabil ca poti face multi bani prin aceasta metoda, dar nu strica sa intrebi daca cineva doreste sa faca donatii pentru blogul tau. Cu foarte mare usurinta poti atasa butonul PayPal Doneaza pentru ca nu poti sti cine ti se poate arata generos.

10) Fa bani fara anunturi

Exista o varietate de moduri in care poti face bani din blog-ul tau, fara a face reclama sau publicitate pe site deloc.

Nu iti fie frica sa fii creativ!

4 Comments

  1. […] 10 modalitati de a face bani cu blogul tau | Efect Capital […]

  2. Faci Bani spune:

    Usor de zis greu de facut.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *