CORBEANCA LIGHT – vile de lux pe malul lacului – Ostratu
15 decembrie 2015

Natural Residence Moeciu – Proiect Rezidential in zona parcului Herestrau – Aviatiei

Proiectul Rezidential – Natural Residence Moeciu a fost conceput ca un proiect clasa premium, deosebit prin locatia sa unica, astfel: în imediata apropiere (3 min) de Parcul Heresatru si Lacul Floreasca, statia metrou Aurel Vlaicu (5 min), Mall Promenada (7 min).  Constructia acestuia va incepe in februarie 2016. Blocul va avea 2 apartamente cu curte privata, doua apartamente a cate trei camere si unul de doua camere la etajul 1, precum si 4 apartamente de 3 camere tip duplex, cu scara interioara si acces la terasa.

Daca ar fi sa ne referim la relatia cu clientii nostri, atunci… am invatat SA OFERIM MAI MULT decat sa cerem.

Urmărim CALITATEA. Dumneavoastră știți că valoarea unui apartament este influențată de calitatea clădirii, a finisajelor spațiilor comune și a celor verzi:

1.Echipa: Proiectul este gestionat de o echipa de arhitecti, constructori, Diriginte de santier si RTE cu experienta si sute de alte constructii civile la activ.

2.Spații comune: Design original placat cu piatră naturală combinat cu tapet al holului de intrare, scara de interior placata cu marmura, aport de lumina naturala, arhitectura de interior conceputa de designeri de interior apreciati (detalii disponibile la cerere).

3.Spații verzi: Avem un concept de peisagistică, ce conține sistem de irigație pentru spațiile verzi și degivrare a spațiilor de circulație (detalii disponibile la cerere).

Majoritatea dezvoltatorilor din Romania impart piata in “Cantitativ” si “Calitativ”.   Spatiile comune, finisajele exterioare si peisagistica nu reprezinta o prioritate, deoarece sunt considerate “blocuri”.

Detaliile, Calitatea și Atenția acordată clienților noștri credem că reprezintă proiectele noastre.

Iata ce spun cativa dintre clientii nostri:

Am cumparat o proprietate de la Efect Capital. Ce apreciez la ei, este ca au tinut cont de observatiile mele chiar daca … Mi-a placut faptul ca au pus finisaje scumpe, usa intrare, geamuri, piatra, pomi mari la intrare, etc., chiar daca la acel moment totul era vandut … DIANA

Un apartament micut, dar bine impartit, intr-o zona perfecta si la un pret decent. Cred ca este cel mai cochet bloculet de pe strada, a existat o grija deosebita pentru fatada si micuta gradina din fata, … sunt foarte multumita de noul meu „culcus”. Am vazut ridicarea constructiei … Structura de reziztenta a fost foarte bine executata, am vazut de exemplu o calitate net superioara la modul in care a fost turnat betonul fata de multe alte locuri vizitate, si acelea ansambluri mari si cu pretentii. La patea de instalatii au existat lucruri de imbunatatit, dar totul s-a petrecut prin discutii civilizate si s-a executat fara probleme. Sunt foarte multumita de decizia luata. ANA

Download prezentare PDF

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *