TEHNOLOGIA LED – Economie de sute de lei anual
3 martie 2014
Xlinesoft – solutia ingenioasa de realizare website-uri profesionale
23 februarie 2015

Natural Residence Zosima – Proiect Rezidential in zona Pietii Domenii

Locatia proiectului se afla la 5 minute de parcul Regina Maria si este perfect pentru familiile ce au nevoie de relaxare.

Soseaua din fata blocului nu este o artera principala, fiind o zona linistita ce ofera confort si spatiu.

Locatia este situata la mai putin de 5 minute de statia de metou Grivita(M4) si la 5 min de statia de tramvai 41.

Cladirea a fost finalizata in cursul anului 20014. Blocul a fost format din 6 apartamente, 7 locuri de parcare si 3 boxe.

 

Download prezentare PDF

Eduard


In iarna anului 2014 eram in vizita la niste prieteni. Fiind frumos afara ne-am uitat pe geam si din senin a aparut ideea de ce nu ne-am muta si noi in zona. La cateva case distanta se vedea un bloculet dragut despre care aveam sa aflu cateva luni mai tarziu ca se numeste Zosima 1. Dupa mai multe vizionari in vara anului 2015 am luat contact cu dezvoltatorul proiectului Zosima 2. Desi constructia nu era finalizata nici pe departe, ne-am decis sa incheiem un antecontract cu dansii pentru ca ne-au inspirat seriozitate, lucru confirmat ulterior in repetate randuri. Ceea ce mi-a placut cel mai mult este faptul ca sunt oameni saritori,flexibili,  binevoitori, atenti la sugestiile clientului. Iar atunci cand au fost necesare modificari nu s-au dat inapoi sa accepte situatia si sa faca eforturi sa pentru remediere.Uitandu-ma in urma mi-am dat seama cat de important este sa stii ce cumperi. Multi clienti (inclusiv noi ne doream) cumpara o casa la cheie gata facuta (in care te muti a doua zi) dar nu stiu ce surprize se ascund in spatele peretilor frumosi vopsiti de exemplu.  Suntem incantati de alegerea facuta!investment

Ana


Un apartament micut, dar bine impartit, intr-o zona perfecta si la un pret decent. Cred ca este cel mai cochet bloculet de pe strada, a existat o grija deosebita pentru fatada si micuta gradina din fata, e o adevarata placere sa-l vezi. M-am mutat acum 1 saptamana si sunt foarte multumita de noul meu "culcus". Am vazut ridicarea constructiei inca de la inceput, si eram decisa sa achizitionez un apartament. Structura de reziztenta a fost foarte bine executata, am vazut de exemplu o calitate net superioara la modul in care a fost turnat betonul fata de multe alte locuri vizitate, si acelea ansambluri mari si cu pretentii. La patea de instalatii au existat lucruri de imbunatatit, dar totul s-a petrecut prin discutii civilizate si s-a executat fara probleme. Sunt foarte multumita de decizia luata.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *