Natural Residence Tintasului – Nu este nicaieri ca ACASA!

Natural Residence Turnul Chindiei – Fii UNIC!
10 mai 2019
Natural Residence Moeciu 3 (Aviatiei) – la 3 min de Herestrau si 5 min de Metrou!
19 iunie 2019

Natural Residence Tintasului – Nu este nicaieri ca ACASA!

Aproape de Piata Domenii, pe Str.Tintasului 17-19, proiectul cu S+P+4 a fost finalizat in septembrie 2018. Blocul a fost proiectat si executat cu o structura pentru o constructie P+5, lucru care conteaza intr-o zona seismica precum este Bucurestiul. Este singurul bloc din zona proiecat astfel incat sa se poata intra cu masina de pompieri si in spatele blocului (puteti verifica la alti dezvoltatori din zona). Aceasta este o alta dovada a atentiei cu care am proiectat detaliile in favoarea viitorilor cumparatori. Blcoul dispune de lift pana la subsol, spatiile verzi sunt irigate automat, iar finisajele sunt de calitate superioara. Locatia a fost aleasa cu mare atentie (3 min pana la metrou Grivita, 5 minute pana in Parcul Ciresarilor, 5 minute pana la un loc de joaca amenajat pentru copii, 3 minute pana la MegaImage), astfel incat sa puteti spune ca „le aveti pe toate la cateva minute”. Majoritatea apartamentelor au fost vandute si locatarii s-au mutat in bloc. Pentru detalii actualizate privind apartamentele disponibile, numarul de camere, dispunerea acestora si preturi, va rugam sa decsarcati prezentarea in format PDF.   .

 Sa discutam de cateva aspecte ale Proiectului

Spații comune: Design-ul original placat cu piatră naturală al holului de intrare, scara de interior placata cu granit, aport de lumina naturala, arhitectura de interior conceputa de designeri de interior apreciati (ne recomanda si proiectele anterioare). Balustrada din fier forjat.

Spații verzi comune: Spatiile comune sunt aranjate cu atentie si irigate automat, accesul in incinta se face controlat prin modul GSM (bariera la intrare in curte si poarta de acces in garaj).

Lucram cu respect fata de natura, fata de sanatatea viitorilor locatari, utilizam componente si materiale netoxice;

LOCALIZAREA:

La doar 3 minute de noua statie de metrou Grivita.

 

Programati o vizionare chiar acum.

Descarcati prezentarea pentru a vedea schitele apartamentelor disponibile.

Natural Residence – Tintasului – 2019

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *