Tu stii ce fac banii tai?

Ca sa devii milionar, gandeste ca un milionar

Daca citesti acest text, inseamna ca faci parte dintre cei 95% din oameni care sunt preocupati de situatia lor financiara si de siguranta materiala. Ţi se pare ca oricat muncesti parca nu castigi suficient? Sa te intreb ceva, direct: tu stii exact ce fac banii tai? Unde se duc, cum se consuma? Ce faci tu oare diferit in raport cu oamenii de succes?

În cartea lor Milionarul de langa noi (cel mai mare studiu facut vreodata asupra comportamentelor milionarilor din SUA), Thomas J. Stanley si William D. Danko afirma ca majoritatea milionarilor stiau exact cat cheltuiesc pe luna, pentru ce cheltuiesc, cat cheltuieste fiecare membru al familiei si au un Buget de cheltuieli in care urmaresc sa se incadreze. Iar Brian Tracy, in best seller-ul Începe cu ce nu-ți place, spune ca poți sa indeplinesti aproape orice obiectiv, cu condiția sa afli cum procedeaza alții.

Detaliile care fac diferenta

Celebrul miliardar Warren Buffett a ajuns celebru pentru ca stia exact care este consumul si care sunt costurile in grupul sau de companii cu… hartia igienica. Poate ti se pare exagerat, dar am vorbit deja despre cum in fiecare zi cheltuim pana la un sfert din banii de care dispunem fara sa stim exact pe ce se duc, ce alternative avem, cum putem sa controlam mai bine universul nostru financiar. E un adevar testat pe mine insumi si pe mii de romani care au ales solutia mea.

Inteligenta ta financiara. Versiunea 2.0

Da, si tu poti fi inteligent si echilibrat din punct de vedere financiar. Programul de contabilitate personala cu 3 milioane de useri la nivel mondial este solutia concreta, performanta, usor de utilizat, de a-ti monitoriza toate deciziile financiare. Nu conteaza ca esti student, angajat, om de afaceri sau pensionar, ca ai un castig lunar de 1.000 de lei sau de 10.000 de euro, acest program va pune ordine in viata ta financiara.

De ce sa folosesti softul de contabilitate personala

1. Ai 30 de zile in versiunea demo, gratuit, pentru a testa beneficiile acestui program;
2. E simplu si la indemana de folosit: pe desktop, laptop, tableta sau smartphone;
3. E rapid: 5 minute trebuie sa dedici zilnic pentru a-ti inregistra cheltuielile si veniturile;
4. Identifici rapid structura exacta a veniturilor si cheltuielilor, elimini erorile, planifici mai bine incasarile si platile;
5. E sigur din punct de vedere al transferului de date: ai un stick cu ajutorul caruia lucrezi pe calculator
6. Reusesti sa economisesti bani, sa investesti si sa urmaresti eficienta ta financiara, garantat;
7. Ai la indemana propriul consultant financiar, care nu iti ia comision si nu te taxeaza pentru fiecare idee care sa iti aduca mai mult confort financiar.
8. Nu ai nimic de pierdut incercand acest program. Poti incepe chiar acum si vei vedea de la inceput avantajele!

Garantam cea mai inteligenta investitie de 29.99 USD pe care ai facut-o vreodata!

Descarca si testeaza gratuit aplicatia Contabilitate personala chiar acum!